Construcciones Salabert · Desde 1955 :: Construcciones · Rehabilitaciones · Proyectos · Experiencia · Profesión · Tradición · Baix Empordà
Aceptar
Usamos cookies para garantizar el funcionamiento correcto de nuestro portal web, mejorando la seguridad y para obtener una eficacia y una personalización superiores de los servicios que ofrecemos a los usuarios. Si continuáis navegando o pulsáis el botón “ACEPTAR” consideraremos que aceptáis todo su uso.
Podéis obtener más información en nuestra POLITICA DE COOKIES.
dsc9849_5975c4c9cf2e3.jpg

Construcciones Salabert

Construccions Salabert és una empresa de construcció, rehabilitacions i serveis, ubicada al Baix Empordà, amb un alt nivell de professionalitat marcat per una llarga trajectòria laboral que s'inicia l'any 1955.

Diverses generacions de Salabert han donat forma a l'empresa a la qual donen nom, fins al dia d'avui, que segueix treballant amb un gran objectiu, la satisfacció dels nostres clients.

El resultat de molts anys d'esforços es reflecteix en el reconeixement obtingut dins el sector, com el guardó que, el 2001, rep de la Cambra de Comerç de Palamós, amb el premi Tradició Empresarial.

Des dels inicis, ens consolidem en el món de la construcció i els projectes i assolim una gran experiència en la rehabilitació d'edificis de tot tipus.

Construccions Salabert és una empresa ubicada a Begur, en unes modernes instal·lacions, que pot assolir grans reptes i donar una resposta eficaç i professional en l'àmbit de la construcció i les seves variants.

El nostre equip, jove, dinàmic i experimentat, assolirà el compromís, la confiança i la il·lusió de dirigir tot el projecte, des de l'inici fins al final comptant amb un alt nivell laboral, per obtenir d'aquesta manera el millor resultat.